Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19 000,00 Ft
Kezdj hozzá

Szia!
dr. Piller Pálma vagyok, állatorvos.

Ezen a gyakorlati képzésemen minden esszenciális tudást átadok, hogy meg tudd előzni a bajt, illetve vészhelyzet esetén pánik helyett magabiztosan tudj segíteni kedvencednek!

Kézzelfogható, gyakorlatias tudást kapsz, amit akár már másnaptól hasznosítani tudsz kedvenced mindennapjaiban. Az online tananyagot bármikor visszanézheted, illetve az online tananyag mellé jár a gyakorlati képzés (workshop) is!

Szeretnék Neked segíteni, hogy boldog, egészséges és hosszú életet biztosíthass négylábú társaidnak!

Gyakorlati workshopunkon, minden hónap utolsó szombatján elsajátíthatod az elsősegélynyújtás fortélyait! Hogyan működik?

Az online anyaghoz örök hozzáférés kapsz, mely 12 leckét, számos letölthető és videós anyagot tartalmaz. Az online tananyag megvásárlásával tudsz részt venni a workshopon. Az online képzés tökéletes kiegészítője a workshop, hogy az elméletben elsajátított tudást gyakorlatba ültetve is megtanuld, és feltedd személyesen a kérdéseidet! A tananyagnak és a workshopnak köszönhetően felkészülsz a vészhelyzetekre és a váratlan helyzetekben is magabiztos tudsz maradni! A tudás birtokában megmentheted kedvenced életét!

Ha megvásároltad az online tananyagot, azzal jogosult vagy részt venni a workshopon! Hogyan tudsz jelentkezni a workshopra? Az online tananyag megvásárlását követően, a tananyag elején találsz majd információkat a jelentkezésről! Kérdés esetén írj nekünk emailt a hello@petwisecare.com email címre!

A következő workshop: 2023. december 16-án lesz 16:30-tól lesz, a Corner Six Irodaházban (1066 Budapest, Jókai u. 6., 5. emelet.

Mire leszel képes a tanfolyam sikeres elvégzése után?

  • A mérgezések, balesetek hatékonyabb megelőzésére
  • Elsősegélynyújtásra
  • Megfelelő kötések felhelyezésére
  • Magabiztos cselekvésre vészhelyzet esetén
  • A gyógyszerek helyes, gyors beadására
  • Felelős és tudatos gazdi leszel

Volt már, hogy kedvenceddel akkor történt baleset, amikor az állatorvosod szabadságon volt, esetleg ünnep nap, hétvége, vagy késő este volt?
Tudod mit kell tenned, amíg állatorvost találsz? Honnan ismered fel a vészhelyzeteket, és mire kell figyelned? Ha nem, ne ess pánikba, hanem gyere el és tanuld meg elsősegély tanfolyamomon!